A hastáncról a mai napig rengeteg tévhit kering. Lehetséges, hogy láttál egy érdekes filmjelenetet, egy rossz előadást, egy videót, vagy hallottál néhány pletykát, ami alapján nem zártad a szívedbe a hastáncot. Elképzelhető, hogy egy valótlan misztikus kép él benned róla, hiszen nem biztos, hogy az igazival találkoztál először. Gyere és ismerd meg a hastánc valódi arcát!

Bővebben...

Vannak nők, akik – ha belépnek valahová – rögtön magukra vonják a figyelmet. Hogyan játszik ebben szerepet a helyes testtartás? Hogyan hangolható össze külső és belső tartásunk? 

Bővebben...

Már Cleopátra idején is tűnődtek a nők azokon a kérdéseken, hogy mivel kelthetik fel egy férfi érdeklődését. A gondolataink, az érzéseink, ahogy saját magunkat szemléljük, mind hatnak a kisugárzásunkra. Miben rejlik a női kisugárzás és vonzerő? Hogyan befolyásolja a hastánc a testi-lelki harmóniát?

Bővebben...

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hastánc művészei között a Tarab tánc. De pontosan mi is az a Tarab? Ahhoz, hogy el tudjuk érni a Tarabot a táncunkban, először meg kell értenünk, mit is jelent ez.

Bővebben...

Ezt a cikket egy olyan táncos írta, akinek elképesztő elhivatottsága és alázata van a hastánc iránt. A tánc szeretete arra inspirálta, hogy saját maga eredjen nyomába annak a titoknak, ami a hastánc és a szülés kapcsolatát övezi. Elképesztő történetét élvezet volt olvasni.

Bővebben...

Gondoltad volna, hogy a hajad spirituális erővel bír? Tulajdonképpen nem csak a fejünkön lévő haj, hanem az egész testünkön lévő szőrzet rendelkezik ezzel az erővel, még a kézfejünkön lévő finom, vékony szőrszálak is. A haj a nők, a hastáncosok ékessége, a szépség egyik kelléke, de a haj ennél sokkal több. A haj az emberi életerő, a szabadság szimbóluma...

Bővebben...

Idézetek

"A táncos teste a lélek fénylõ manifesztációja."

Isadora Duncan
r1_resize.jpg