A hastánc alapjaiban változtatta meg az életem. Azt a mérhetetlenül sok örömet, amit a hastánc adott nekem, most szeretném továbbadni olyan nőknek, akik még nem ismerték fel, hogyan is szeressék önmaguk, és bontakozzanak ki teljes szépségükben. Remélem sok Nőnek segíthetek majd, hogy rátaláljon önmagára és úgy ragyoghasson, ahogyan azt megérdemli.

Oktatóként az ember mindig igyekszik a legtöbbet adni a táncból és önmagából is. Fontos őszinteséggel, kedvességgel, szeretettel építeni és felemelni azt, aki bizalommal fordul hozzám. Nem csak a mozdulatokat szeretném átadni, hanem a tánc lényegét és lelkét is. Minden mozdulatban ott van a fizikai és a lelki energia. Meg kell tölteni a táncot szeretettel, lélekkel, érzéssel. Ez az ami igazán felszabadít. Ettől lesz a tánc élő, sodró, áramló, vágyakozni való.

 

Jelentkezés alapján, folyamatosan indulnak 3 fős, kis csoportos kezdő hastánc tanfolyamok!

Időpont egyeztethető: Hétfő-Szerda-Péntek 10:00-16:00, Kedd-Csütörtök 10:00-18:30

Helyszín: Budapest, Örs Vezér tere

Ár: (egy alkalom időtartama: 60 perc) Órajegy: 2000 Ft/ alkalom

 

 A hastánc tanfolyamokra előzetesen e-mailben szükséges jelentkezni,
az általad preferált időpontokkal.

Ha nem érsz rá rendszeresen ugyanabban az időpontban,
Magánóra egyeztetésére is van lehetőség!

 

 Szintleírás

Kezdő I. Teljesen az alapoktól tanuljuk a hastáncot. Nem szükséges táncos előképzettség.

Kezdő II. Ez a csoport azok számára nyitott, akik elvégezték a Kezdő I-es tanfolyamot, illetve olyan tanulók számára, akik már megismerkedtek a hastánc alapmozdulataival (csípőejtés-emelés, csípőbillentések, csípőnyolcasok, csípőkörök, medencekör előre-hátra, mellkas mozdulatai, rázás, arab lépés...), és magabiztosan alkalmazzák őket. Az alapmozdulatokat megtanuljuk összekötni, élvezetes kombinációkat, később koreográfiát tanulunk.

Idézetek

A hastánc az...
"valami, ami szavakkal nehezen megfogalmazható. Valami, ami érzelmes és érzéki. Közöl, noha nem beszél. Kérdez, miközben szavai nincsenek. Néha megráz, felkavar. Néha gyönyörködtet csupán. Anyaga az emberi test, de eredője mindig az emberi lélek, és mindig az emberi lélek felé tart. Az ember táncol örömében, bánatában, a párjának vagy a párjával, közönség vagy egy szűkebb közösség előtt. Az együtt táncoló emberek igazi közösséget alkotnak. Minden ember életében jelen van a tánc, mindenki táncol valahogy."

interior-20151218_235213.jpg