Már régóta gondolkozol rajta, hogy kipróbáld a hastáncot? Akkor itt a remek lehetőség!

Gyere és táncoljunk együtt a naplementében a Gellért-hegyen másfél órában!

Az óra folyamán átveszünk néhány alapmozdulatot, valamint élménytáncolunk is kicsit, hogy megérezhessétek a hastánc hangulatát, illetve milyen női energiákat szabadítanak fel a mozdulatok és a keleti zene.

A részvétel ingyenes!

Helyszín: Gellért-hegyi víztározónál, kilátással a Budai Várra

Időpont: 2017. augusztus 24. 17:30-19:00 

Az esemény elmarad! Köszönöm a megértésetek!

Miben érdemes jönnöd? Mit hozz magaddal?
A fűben mezítláb szoktunk lenni, érdemes magaddal hozni nedves törlőkendőt, hogy az óra után át tudd törölni a talpad. Alulra kényelmes nadrág jön, amiben látom a lábad mozgását, felül pedig testhezálló, vagy hasat szabadon hagyó felső. Derékra pedig, akinek van rázókendő, vagy strandkendő. Vizet mindenképp hozz magaddal, esetleg egy kis plédet, hogy legyen min szusszani/beszélgetni kicsit az óra után.

Az órára regisztrálni e-mailben szükséges!


Most egy intenzív workshop keretein belül sajátíthatod el a hastánc alapjait, mellyel a hétfői kezdő csoporthoz is csatlakozhatsz.

Ha szeretnél feltöltődni (női) energiával, örömmel, a hastánc egy jó választás a számodra. A mindennapok során is szükséges lenne, hogy egészséges önbizalommal, fizikailag és szellemileg is harmóniában éljünk. A hastánc kívül belül összehangol. Gyere és próbáld ki milyen érzés, amikor átjárja a tested és a lelked a nőiesség!

Amennyiben a workshop után úgy döntesz, rendszeresen szeretnél órára járni, az első hastánc bérletedhez +1 alkalmat kapsz ajándékba!

Helyszín: aDíva Táncstúdió, 1066 Budapest, Weiner Leó u. 10.
Időpont: 2017. március 4. (szombat) 13:00-16:00

Időtartam: 2* 1,5 óra

Részvételi díj: 6000 Ft

(Az esemény min. 3 fő jelentkezése esetén lesz megtartva.)

 

A workshop regisztrációhoz jelentkezésedet kérlek küldd el e-mailben!

 

Idézetek

"Az élet zenéjét a nők adják, akik őszíntén, minden feltétel nélkül fogadják magukba a dolgokat, hogy érzéseiken át szebbé alakítsák át azokat."

Richard Wagner

r3_resize.jpg